DOBRODELNIH 108 POZDRAVOV SONCU

Decembrsko vzdušje vse bolj zaznamujejo nakupovalna evforija in obvezno pohajkovanje po trgovskih središčih, ki so polna skušnjav. Vendar pa mesec december predstavlja tisti čas v letu,  ko je prav, da se umirimo, poglobimo vase in ocenimo naše preteklo delo. Prav je, da v ospredje stopijo vrednote, kot so spoštovanje, sočutje in razumevanje, in da se končno zavemo, da je občutek, ko nekoga osrečimo, neprecenljiv.
Naj bo zaključek letošnjega leta nekoliko drugačen. Olajšajmo in odprimo naša srca skozi radostno prakso, dobrodelnih 108 Pozdravov Soncu - 108 Surya Namaskar

KDAJ? Sobota, 15.december ob 10.uri

KJE? Osebni studio Telodrom, Kolarjeva 45/a (zemljevid lokacije)
Vstopnina je 3 EUR.


Imate doma barvice, tempere, vodenke, voščenke, papir in jih več ne potrebujete? Ogroženi otroci doma in po svetu jih potrebujejo. Radi bi narisali ljubezen, si jo izmenjali in pokazali tudi vam. Se morda po omarah valjajo  zimske obleke, ki jih več ne nosite?


Zavodu LU in humanitarnemu društvu LUČ UPANJA bomo pomagali zbirati likovni material in zimska oblačila, denar od vstopnin pa bomo poklonili otrokom iz poplavljenih območjih.

Nihče ne more vsega narediti sam, vsak pa lahko naredi nekaj dobrega. Pridruži se mi, da skupaj zadihamo in pomagamo.


S seboj prinesite blazino (v primeru, da imate svojo), nekaj blazin je na voljo tudi v dvorani, stekleničko za vodo, morda brisačko in veliiiiiiiiko dobre volje. Vsi tisti, ki boste vztrajali do konca, se nam pridružite še na klepetu ob sladkem prigrizku...

Info: bojanayoga @gmail.com

Morda te zanima:

Kako izvajam Pozdrav soncu?

Zakaj število 108?

108 krat?! NI ŠANS!







Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

POLETNA JOGA V PARKU TIVOLI 2019

JOGA JESEN - ZIMA 2023/24

JOGA JE UMETNOST PREOBRAZBE